2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Üniversitesi ve Fakülte Birincisi: Özlem Nur ÖNCEL
Özlem Nur ÖNCEL 1997 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk ve orta öğretimi Çağlayan, liseyi Tevhide Hatun okulunda tamamladı. 2018 yılında Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi bölümünde Lisans öğrenimine başladı. 2022 yılında Harran Üniversitesi dönem birincisi olarak mezun oldu. En büyük hayali, Yüksek Lisans eğitimi alarak akademisyen olmak.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Fakülte İKİNCİ: Naciye Gül AKBIYIK
1990 yılında Şanlıurfa’da doğdum. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimlerimi Şanlıurfa’da tamamladı. Lise eğitimimi 2007 yılında Şanlıurfa Anadolu Kız Lisesinde, Türkçe ve Matematik dalında birincilikle tamamladı. 2010 yılında Harran Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü, 2014 yılında ise Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Devlet Su İşleri’nde memur olarak atandı. 2016 yılında Anadolu Üniversitesi’nde Tarım Bölümünden mezun olup, DGS ile Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümüne 2020 yılında geçiş yapıp, 2022 itibariyle Fakülte ikincisi olarak mezun oldu. Evli ve 2 çocuklu olarak Devlet Su İşlerinde Muhasebe Şube Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Fakülte Üçüncüsü: Sevde GÜLDÜR
1998 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk ve orta öğretimi ve lise öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı. 2018 yılında Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma bölümünde Lisans öğrenimine başladı. 2022 yılında Harran Üniversitesi Fakülte üçüncüsü olarak mezun oldu. En büyük hayali, Yüksek Lisans eğitimi alarak akademisyen olmak.