Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği "Şehrimi Seviyorum, Ağacımı Dikiyorum" kampanyası çerçevesinde Gap Vadisi 6. Etapta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın; Av.Nihat ÇİFTÇİ ve Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Sürdürülebilir Tarım Kulübü öğrencilerinin katılımlarıyla ağaç dikimi gerçekleştirildi.

"Daha Yeşil Bir Şanlıurfa" sloganıyla ağaçlandırma seferberliği başlatan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı "Şehrimi Seviyorum, Ağacımı Dikiyorum" kampanyası kapsamında 2 Milyon ağaç ve bitkiyi toprak ile buluşturuyor. Gap Vadisi 6. Etapta düzenlenen ağaç ve bitki dikim törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Beledi Başkanı Sayın: Av.Nihat ÇİFTÇİ, Genel Sekreter Abdülkadir AÇAR ve Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Sürdürülebilir Tarım Kulübü Öğrencileri katıldı.