Harran üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrenci kulüplerinden Sürdürülebilir Tarım Kulübü, üyeleriyle ve fakültenin bazı öğretim elemanlarıyla birlikte mesleki tecrübe paylaşımı toplantısı gerçekleştirmiştir.
Toplantının ardından çiğköfte ve müzik eşliğinde sürdürülebilir tarım problemleri tartışılmıştır.
Toplantıya kulüp üyeleri ile birlikte Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Ali Çullu, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Osman Çopur ve Prof.Dr. Ahmet Almaca, Toprak Bilgisi ve Bitki Besleme Bölümünden Prof.Dr. Ali Rıza Öztürkmen, Bitki Koruma Bölümünden Doç.Dr. Mehmet Mamay, Doç.Dr. Çetin Mutlu ve Arş.Gör. Dr. Eray Şimşek, Tarla Bitkileri Bölümünden Doç.Dr. Hasan Haliloğlu katılmışlardır.
Ayrıca Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim ekibi ve bazı üyeleri de toplantıya iştirak etmişlerdir.
Toplantı şarkı ve gitar şöleni ile sonlanmıştır. Fakülte Dekanı bu toplantıda emeği geçen kulüp yönetimi ve öğrencilerimizi kutladı.