Ziraat Fakültesi’nde “Devir Teslim Töreni” düzenlendi.
Sayın Rektörümüz Prof. Dr. M. Tahir GÜLLÜOĞLU’nun tensipleri ile Fakültemiz Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Ahmet YILMAZ; önceki Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Ali ÇULLU’dan görevi devraldı. Fakülte Dekanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen devir-teslim törenine bölüm başkanları ve idari personel katıldı.
Dekanlık görevini Prof. Dr. Ahmet YILMAZ’a teslim eden Prof. Dr. Mehmet Ali ÇULLU, konuşmasında Dekan Prof.Dr. Ahmet Yılmaz’a başarılar diledi.
Konuşmaların ardından Dekan Prof.Dr. Ahmet YILMAZ, Eski Dekan Prof.Dr. Mehmet Ali ÇULLU’ya dekanlık görevi boyunca fakülteye sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Devir- teslim töreni Dekanımız Prof. Dr. Ahmet YILMAZ ve bölüm başkanları ile toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Fakültemizdeki görev değişikliği nedeniyle yapılan devir teslim töreninden bazı görüntüler.